De GTA games staan onder andere bekend door de altijd fantastische soundtrack en de misschien nog wel betere radiohosts. De soundtrack van GTA V is niet mis met vele tracks die op de verschillende radiozenders te horen zijn en als je interesse hebt om deze soundtrack aan te schaffen, dan hebben we goed nieuws.

Rockstar heeft namelijk bekendgemaakt dat er een soundtrack box set van de game zal verschijnen die zowel op CD als vinyl verkrijgbaar is. De oplage is wereldwijd slechts 5000 exemplaren, dus je zal er snel bij moeten zijn wil je deze kunnen bemachtigen.

Beide edities zullen vanaf 9 december te koop zijn en bevatten 59 tracks, waaronder tracks uit de game alsook originele nummers gemaakt door Yeesayer en Flying Lotus. Als je de CD box set koopt krijg je naast de muziek (3 CD’s) ook een USB stick, een poster en artwork. Dit alles in een mooie verpakking.

De vinyl editie bevat zes platen, een litho poster en een boek. Ook deze editie wordt in een mooie verpakking geleverd. Wat het moet gaan kosten is nog niet bekend.