We zijn weer terug met een nieuwe budgetzondag. Deze keer hebben we vier leuke en goedkope accessoires voor je. Het zal je vast wel eens een keer gebeurd zijn, je hebt een leuke accessoire gekocht voor je PlayStation 3 en je komt later hetzelfde product tegen op internet waar hij toch een flink stuk goedkoper is.

MadCatz Modern Warfare 2 Bluetooth Headset

Het was al bekend dat hardware-ontwikkelaar MadCatz met accessoires zou komen voor Modern Warfare 2. MadCatz kwam met verschillende accessoires, zo kwamen ze met een speciale Modern Warfare 2 controller en een headset voor de PS3. Deze keer hebben wij de headset voor je. Deze headset was erg duur bij de launch van Modern Warfare 2. Bij sommige winkels had hij een adviesprijs van €44,95. Wij hebben hem voor een mooi prijsje gevonden.

? Prijs: £18.95 (+/- €21,50)
? Verzendkosten: Geen
? Link: MyMemory
? 5% korting met de coupon code: BACKFORGOOD
? PayPal: Ja

Swiss UK/US/EU World Wide ADAPTOR PLUG

Mocht je één van de apparaten hebben gekocht welke je tegengekomen bent in de budgetzondagen met hardware en komen ze uit de UK dan is het logisch dat dit niet een normale stekker is zoals we hier in Nederland hebben. Daarom hebben we hier een wereldstekker gevonden dat het toch mogelijk maakt om het apparaat in het stopcontact te stoppen.

? Prijs: £8,95 (+/- €10,30)
? Verzendkosten: £2,00 (+/- €2,30)
? Link: eBay
? PayPal: Ja
? eBay Feedback: 99,9% Positieve feedback

Silicone Protective Case for PS3 Controllers

Dit siliconen hoesje voor je PlayStation 3 controller heeft de bedoeling om ervoor te zorgen dat je PS3 controller niet zo snel kapot gaat als je hem laat vallen. Ikzelf ben in het bezit van dit hoesje en ik moet toegeven dat het je controller totaal niet beschermt. Het heeft wel ander effect wat erg fijn is. Wanneer je dit om je controller heen doet zul je merken dat je controller een stuk fijner in de hand ligt. Tevens biedt dit een oplossing voor mensen waarvan hun handen snel zweten tijdens het gamen. Het hoesje zorgt er namelijk voor dat de controller niet zo glad wordt. Het is wel even worstelen om het om je controller heen te krijgen.

? Prijs: $2.61 (€1,80)
? Verzendkosten: Geen
? Link: DealExtreme
? PayPal: Ja

SkimGUARD Protective Films for PS3 Classic

De SkimGUARD Protective Films is een klein doorzichtig laagje wat je heel eenvoudig over je PlayStation 3 kan plakken. Dit voorkomt dat je PlayStation 3 krasjes zal krijgen en dat hij er nog altijd zo goed als nieuw uitziet.

? Prijs: $5,50 (+/- €4,-)
? Verzendkosten: Geen
? Link: DealExtreme
? PayPal: Ja