De maand november is inmiddels begonnen met de eerste grote knaller in de vorm van Call of Duty: Advanced Warfare, maar daar zal het niet bij blijven. Later deze maand verschijnt zoal opnieuw het magnum opus van Rockstar wat ons vorig jaar van onze stoelen blies en dat ditmaal wellicht opnieuw zal gaan doen. Gisteren was er natuurlijk de gamplay video waarin de first person modus getoond werd en nu is er nog wat meer interessante informatie over de PS4 versie naar buiten gekomen.

Wanneer je namelijk telefonisch in gesprek bent zal het geluid door de speaker van de DualShock 4 controller komen. Daarnaast zal, wanneer je achtervolgt wordt door de politie, de lichtbalk van de controller rood en blauw gaan knipperen en tevens hoor je de politieradio via de DualShock 4 speaker. Als laatste zul je nog het touchpad op de controller kunnen gebruiken om te wisselen van wapens. Best handig toch?

Overigens, gisteren lieten we al weten dat de PS4 versie  op een resolutie van 1080p draait met een framerate van 30 fps. Dit blijkt ook bij de Xbox One versie het geval te zijn, mocht dat je interesseren.