Destiny is nu bijna twee maanden geleden verschenen en zeker hier op PSX-Sense is er al een hoop geschreven over de game. Destiny is an sich wel een fantastische titel geworden, maar zoals je nog in het laatste artikel van Roel hebt kunnen lezen, had er meer in gezeten en is de toekomst toch enigszins onzeker. Dat laatste in de zin van: wat gaat Bungie ons nog aan DLC voorschotelen en hoeveel extra content gaat er nog uitkomen voor deze shooter?

We weten in ieder geval dat Bungie en Activision een tien-jaren plan voor Destiny hebben opgesteld en dat zal zich ook gaan vertalen in een aantal vervolgdelen. In het verlengde daarvan heeft Activision’s CEO, Eric Hirshberg, tijdens een meeting met investeerders nu aangegeven dat Bungie naast dat het werkt aan extra content voor de game, ook al bezig is met de ontwikkeling van een tweede deel.

Dat dit nieuws nu al komt is niet onlogisch te noemen. Destiny heeft ondanks de wat lauwe ontvangst zo her en der Bungie en Activision tot nu toe behoorlijk wat succes gebracht en met de ontwikkeltijd van het eerste deel in het achterhoofd is het te begrijpen dat men nu al begonnen is te werken aan een vervolgdeel. Iets we zeker toejuichen.