http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5453b4fe126ef.jpg

PSX-Sense presenteert vandaag met trots de nieuwe app-update in de App Store voor iPhone. Deze nieuwe update voegt ondersteuning toe voor de iPhone 5, iPhone 6 en iPhone 6 Plus. De eerste app stamt alweer uit december 2011 en was dus hard toe aan een update om de nieuwste iOS-functionaliteiten te ondersteunen. Zo is de app nu ook geoptimaliseerd voor iOS8, wat zorgt voor een gemoderniseerd uiterlijk en een hele hoop prestatie verbeteringen.

Er zijn ook enkele bugs opgelost, zoals het afspelen van video’s in volledig scherm alsook het niet kunnen sluiten van sommige video’s. Video-items hebben nu een eigen pagina gekregen en kunnen moeiteloos worden afgespeeld binnen de app. Wanneer artikelen geopend worden zullen comments ook meteen zichtbaar zijn, zonder een extra klik. De app werkt in zowel portret-modus als landscape-modus.

PSX-Sense.nl richt zich volledig op nieuws, (p)reviews, algemene artikelen en alle andere relevante informatie over de PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita en andere PlayStation apparaten. PSX-Sense.nl mag zichzelf inmiddels meten met de grootste websites over games in Nederland. Tevens is de website op zowel Europees als Amerikaans gebied erkend als een betrouwbaar online medium. PSX-Sense.nl is opgericht op 14 april 2008 uit passie voor het gamen en begon ooit als een PS3-forum. Al snel werd de website populair en groeide het uit tot een blog. De site is bedoelt voor mensen die bovenmatig geïnteresseerd zijn in de PlayStation 3, PlayStation 4, PS Vita en alles eromheen.

Het downloaden van de app vereist minimaal iOS6 en is compatible voor de iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6 en iPhone 6 Plus.

Download de nieuwe app hier.

Wat is er nieuw?

– Gemoderniseerd uiterlijk
– Ondersteuning voor iPhone 5, iPhone 6 en iPhone 6 Plus
– Vernieuwd log-in scherm
– Ondersteuning voor video-items
– PS4-categorie toegevoegd
– Retina thumbnails
– Artikelen laden sneller
– Portret-modus en Landscape-modus ondersteuning
– Comments meteen zichtbaar bij openen artikel
– Bug opgelost waarbij video’s niet full-screen konden
– Bug opgelost waarbij video’s niet konden sluiten

Screenshots