http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5459f60056e06.jpg

Gisteravond doken bij ons ook enkele problemen op met Call of Duty: Advanced Warfare. Zo was het verbinden met de online service pas gelukt na 3 keer en was er enige lag te bespeuren in matches. Nu blijkt dat we niet de enige waren, de game’s sub-reddit en Activision’s Twitter-account staan vol met klachten sinds gisteren.

De problemen lijken vooral op twee platformen voor te komen, namelijk de PlayStation 4 en PC. Gebruikers melden dat ze soms onterecht doodgaan omdat de game ‘lagged’ en dat er met moeite verbonden kan worden met de online-service van Call of Duty: Advanced Warfare. Ook melden gamers dat er tegen hun gelogen is over dedicated-servers, zodat de lag problemen opgelost worden.

Hieronder zie je een video van hoe je kogels mist door de lag in de game. Uiteraard is dit heel frustrerend en dient dit gewoon opgelost te worden. Sledgehammer heeft belooft dat de game dedicated servers zal krijgen, maar tot op heden is dit nog niet gebeurd en we weten ook niet wanneer dit zal gebeuren.

http://youtu.be/R5y2oUK4t9k