Begin dit jaar kwam ontwikkelaar Sucker Punch met inFAMOUS: Second Son voor de PlayStation 4. Dit is alweer het derde deel in de populaire franchise en afgelopen augustus leverde de studio met inFAMOUS: First Light ook nog een prima stand-alone uitbreiding af. Alle inFAMOUS games bevatten een open wereld die vrij te verkennen is voor de speler en op dit gebied is Sucker Punch dus geen onbekende meer.

Via een vacature leren we dat de ontwikkelaar bezig is met een nieuwe game. Het is niet duidelijk of het om een nieuw deel in de inFAMOUS serie gaat, of dat Sucker Punch aan een nieuwe IP werkt. Wat uit de vacature wel blijkt is dat de nieuwe game ook een open wereld zal bevatten, net als de voorgaande Sucker Punch games. Ook ligt er een grote nadruk op een goed verhaal met een cast die bestaat diverse personages.

“Sucker Punch is looking for a temporary Narrative Writer to help create engaging and compelling narrative content for our upcoming project.”

“Collaborate with content designers, writers and creative staff in creating original narrative content and believable characters for an open world game.”

“Collaborate with writers, designers and cinematic artists to write and edit compelling and unique dialogue for a diverse cast of characters.”

Vooralsnog weten we verder nog niet veel over het project. Sucker Punch is wel aanwezig op het PlayStation Experience evenement, dat begin december zal worden gehouden. De kans bestaat dat de ontwikkelaar daar meer prijsgeeft over haar volgende game.