http://www.psx-sense.nl/images/file/img_52d5bcd19051f.jpg

Killzone: Shadow Fall is al weer een lange tijd uit, maar wordt nog steeds ondersteunt via patches en downloadbare content. Zo is de MP nog altijd aardig vol en worden er dagelijks nog een hele hoop potjes gespeeld. Eerder vorige week werd de 10th anniversary pack voor KZ: Shadow Fall uitgebracht en tijdens de livestream wist Eric Boltjes nog iets interessants te vertellen.

Zo zei hij dat er een patch op komst is die ‘een hele nieuwe dimensie aan de game gaat toevoegen’. Nu gaat men geen ‘GTA V’-tje doen en de game third person maken, maar voegen ze een nieuwe currency toe. Deze currency heet “Valor” en via gewonnen experience points zul je dit saldo kunnen opbouwen. Als je vervolgens genoeg geld hebt kun je ‘mystery boxes’ kopen en deze boxes bevatten content die je normaal via een challenge of anders unlockt.

Verder zullen er dagelijkse uitdagingen toegevoegd worden, zoals ‘kill 30 enemies’, ‘win vijf missies’ en zal dit je ook ‘Valor’ opleveren. Ook krijg je bonussen voor het dagelijks inloggen of meerdere games achterelkaar te spelen.

De reden voor de toevoeging van Valor is simpel, er zit zoveel content in de game dat men een manier wilt om hiervan te kunnen genieten en dit hebben ze gevonden in Valor.

Een releasedatum hebben we niet, we moeten het doen met ‘very soon’.