GameInformer geeft Alien vs. Predator maar een mager cijfer

Alien vs. Predator is de zoveelste filmgame die we hebben gezien op de consoles. Wij mochten laatst een bezoekje brengen aan uitgever Sega en mochten de game spelen. Hoewel wij nog vrij positief waren in onze hands-on van de game geeft het bekende magazine GameInformer de game maar een mager cijfer. GameInformer geeft de game namelijk maar een magere 5.75. Binnenkort kun je bij ons ook de review lezen dus houdt PS3-Sense in de gaten.

4 reacties

 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ze geven niet een normale sp demo maar een verkakte niet werkende mp demo dus kan zelf nog niet concluderen.

 2.    518 XP
  rufuzmitchell's avatar

  Tja, hierover zijn al behoorlijk wat fora over bezig idd. De reviewer wordt verweten dat hij zn vak niet verstaat en onzinnige minpunten geeft…(o.a dat het geluid van de movement tracker zo irritant is,terwijl het juist precies zo klinkt als in de film etc etc). we zullen zien,want wat zegt 1 review nu helemaal?

  de demo was idd wel verneukt…Je kan niet eens in een spel terecht komen..dus die heb ik maar weer gedelete. Slechte eerste indruk,dat zeker maar ben benieuwd naar meerdere reviews (vooral over Singleplayer)

 3. Anoniem -   
  ZX12Richard's avatar

  Vind de review in kwestie een beetje onzin.

  Qua game heb ik persoonlijk nog niets gezien, maar door de slechte voorbereiding van een demo die niet werkt begin ik wel wat huiverig te worden.

 4.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Even andere reviews afwachten. Maar als die nou ook zo zijn…