Toen Ubisoft de knotsgekke Blood Dragon-uitbreiding aankondigde voor Far Cry 3, waren veel mensen aangenaam verrast. Het resultaat mocht er uiteindelijk ook zijn, met dat typische jaren ’80-sfeertje en meer over-the-top actie dan je ooit had durven dromen. Zou het geen leuk idee zijn om deze trend verder te zetten en ook voor Far Cry 4 een Blood Dragon-uitbreiding te ontwikkelen?

Creative director Alex Hutchinson denkt alvast van wel, maar liet meteen ook weten dat Ubisoft zich niet bezig houdt met het ontwikkelen van een Blood Dragon-versie van Far Cry 4. In plaats daarvan sleutelt de ontwikkelaar aan een andere uitbreiding, die hopelijk even verrassend (en fantastisch) uit de hoek zal komen. Wij zijn alvast uiterst benieuwd naar wat Ubisoft voor ons in petto heeft.

“That’s was what was cool about [Blood Dragon], it was surprising. It was a great use of the Far Cry 3 base, and had an awesome soundtrack. But no, you won’t get another one of those. But hopefully we’ll be able to surprise you with something just as much.”