Geen Blood Dragon-versie van Far Cry 4 in de maak

Toen Ubisoft de knotsgekke Blood Dragon-uitbreiding aankondigde voor Far Cry 3, waren veel mensen aangenaam verrast. Het resultaat mocht er uiteindelijk ook zijn, met dat typische jaren ’80-sfeertje en meer over-the-top actie dan je ooit had durven dromen. Zou het geen leuk idee zijn om deze trend verder te zetten en ook voor Far Cry 4 een Blood Dragon-uitbreiding te ontwikkelen?

Creative director Alex Hutchinson denkt alvast van wel, maar liet meteen ook weten dat Ubisoft zich niet bezig houdt met het ontwikkelen van een Blood Dragon-versie van Far Cry 4. In plaats daarvan sleutelt de ontwikkelaar aan een andere uitbreiding, die hopelijk even verrassend (en fantastisch) uit de hoek zal komen. Wij zijn alvast uiterst benieuwd naar wat Ubisoft voor ons in petto heeft.

“That’s was what was cool about [Blood Dragon], it was surprising. It was a great use of the Far Cry 3 base, and had an awesome soundtrack. But no, you won’t get another one of those. But hopefully we’ll be able to surprise you with something just as much.”

Boxshot Far Cry 3: Blood Dragon

Far Cry 3: Blood Dragon

Releasedatum:
01-05-2013
Genre:
First Person Shooter
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:

2 reacties

  1. Anoniem -   
    92.69.254..xxx's avatar

    Ah jammer, maar er is nu wel weer een nieuwe firware voor de ps4 dus dat maakt een hoop goed…. https://twitter.com/PlayStationEU/status/532096172811624448?s=09

  2.    1958 XP
    Faunus's avatar

    Erg jammer, want ik vond Blood Dragon eigenlijk leuker dan Far Cry 3.

Far Cry 3: Blood Dragon weet maar liefst 500.000 keer te verkopen
Zie hier de Far Cry 3: Blood Dragon: The Movie trailer
Far Cry 3: Blood Dragon kan misschien een franchise worden