Pro Evolution Soccer 2015 is de terugkeer van de franchise. Tarek beoordeelde de footie in onze review met een prachtige 85 en dat zou eigenlijk genoeg moeten zeggen over de kwaliteit van de game. Om het heuglijke feit te vieren dat Pro Evolution Soccer 2015 zo’n goede game is geworden mogen we deze in samenwerking met Konami drie keer weggeven.

Het gaat hier om drie keer een exemplaar voor de PlayStation 4 en om kans te maken zul je de volgende vraag moeten beantwoorden.

Vraag: De Pro Evolution Soccer franchise heeft twee keer een naamsverandering ondergaan, wat was de eerste titel

Weet jij het antwoord? Volg dan de onderstaande stappen en stuur je antwoord in. Daarmee maak je automatisch kans op één van de exemplaren!

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'PES 2015'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Konami zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 18 november 2014. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Konami.