Uitgever Versus Evil heeft via het PlayStation Blog laten weten dat ze een viertal indie-games gaan uitbrengen op de PlayStation 4. Het gaat hier om Armikrog, The Banner Saga, Kyn en als laatste Toren. Kans bestaat dat je bij alle games niet helemaal weet wat het is en vandaar dat we voor jullie gemak wat informatie evenals het nodige beeldmateriaal hebben verzameld.

Armikrog waarvan je boven dit bericht een afbeelding kunt zien is een point & click game of beter nog, een stop motion animation videogame, die afkomstig is van de bedenkers van Earthworm Jim en Neverhood. Daarnaast wordt de soundtrack verzorgd door Terry Taylor. Het moet een rijke en kleurrijke wereld worden vol met humor waarin je terecht moet komen.

The Banner Saga komt dus ook naar de PS4 en van al deze titels is dit toch wel de meest bekende game. Dit is een turn-based strategy RPG met een setting van de Vikings. Het van oorsprong Nederlandse Kyn heeft dezelfde setting, maar is qua gameplay weer anders, want dit is een tactische actie RPG. De laatste game komt uit Brazilië en heet Toren. Hierin beleef je een duister en fantasievol avontuur waarin je de hoofdrolspeelster volwassen ziet worden.

Bekijk hieronder al de trailers van The Banner Saga, Kyn en Toren om zo een nog betere indruk te krijgen van de games. Al deze titels moeten begin 2015 naar de PlayStation 4 komen.