Metal Gear Solid 4 best verkopende PS3-exclusive

Het is alweer een flinke tijd geleden dat Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots uitkwam voor de PS3. Het, voorlopige, laatste deel in de Metal Gear Solid serie zorgde voor flink wat ophef in de gameindustrie. De één vond de cutscenes veels te lang en de andere vond dat de game te weinig vernieuwing bracht. Waar de grootste critici echter niet onderuit konden was dat MGS4 een meesterwerk was en echt liet zien wat er mogelijk was op de PS3.

Bijna twee jaar na de release datum mag Metal Gear Solid 4 zich nog steeds een goed verkopende game noemen. In totaal heeft deze titel namelijk al meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht. Deze getallen maken MGS4 de nieuwe best verkopende PS3-exclusive. Voorheen droeg Gran Turismo: Prologue deze titel waarvan er maar liefst 4.6 miljoen van zijn verkocht.

6 reacties

 1.    1949 XP
  elazzja's avatar

  Ze moeten een update brengen naar versie kweetnie he maar 1.5 of 2.0 Wel of niet betalend waarin er graphics, gameplay en andere dingen worden verbeterd.

 2.    473 XP
  mickje12's avatar

  @elazzja:
  Ik denk dat de games daar al te oud voor is…
  Het kost de ontwikkelaar meer geld dan dat het opleverd…

 3.    518 XP
  rufuzmitchell's avatar

  @elazzja: haha wat is er mis met MGS zoals die is? andere gameplay en graphics? : …of je koopt gewoon een andere game?:-P

 4.    528 XP
  UPD8NL's avatar

  En terecht. Een van de beste games ooit, maar eenmaal uitgspeeld ben je er klaar mee. Ik heb hem te ruil liggen (geen platinum) pm maar!

 5.    5883 XP
  7th-son's avatar

  wat dacht je van een trophies update?

 6.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  En denk toch dat de nieuwe GT5 er overheen zal gaan