Halverwege volgend jaar verschijnt eindelijk de langverwachte vierde Jurassic Park film met onder ander andere Chris Pratt (Guardians of the Galaxy) in de hoofdrol. Al eerder waren er geruchten dat er een LEGO game van de film zou komen vanwege het feit dat Toys ‘R Us vermoedelijk promotiematerialen in handen had. Deze promotiematerialen zouden wijzen op een LEGO Jurassic World game die ergens volgend jaar zou moeten verschijnen.

Nu wordt de geruchtenmolen nog eens extra op gang gebracht na de bovenstaande afbeelding. Deze laat Batman & Robin zien die een gebouw beklimmen en op de achtergrond is een dino te bewonderen. Volgens een gamer die Batman 3: Beyond Gotham heeft uitgespeeld gebeurt dit helemaal aan het einde van de aftiteling en hoor je kort de Jurassic Park soundtrack spelen.

Het zou natuurlijk, zeker met het uitkomen van de nieuwe Jurassic World film, markttechnisch een goede zet zijn. Daarnaast weten we dat LEGO games over het algemeen van goede kwaliteit zijn dus waarom niet? Helaas moeten we nog even afwachten of die game er ook daadwerkelijk gaat komen. Laten we ons eerst maar druk maken over de kwaliteit van Jurassic World na het abominabele Jurassic Park III.