http://www.psx-sense.nl/images/file/img_546ca4a17de7d.jpg

Pathé Thuis is al een langere tijd beschikbaar voor de PlayStation 3, maar een PS4-app was nog nergens te vinden. Tot vandaag, want Sony Computer Entertainment Benelux kondigt met trots aan de samenwerking met Pathé voort te zetten met uitbreiding naar de PlayStation 4. Je kunt de app voor Pathé Thuis vanaf vandaag uit de PlayStation Store plukken om vervolgens van het filmaanbod te kunnen genieten.

Thomas van de Weerd, Managing Director Pathé Thuis, vertelt met trots wat deze lancering voor hem betekent. Hij zegt: “Onze PlayStation 4 lancering is de nieuwe stap binnen een al bestaande succesvolle samenwerking. We zien een duidelijke fit met ons filmplatform bij game liefhebbers. We zijn ervan overtuigd dat de sterke interface van PS4 en zijn kracht zorgen voor een optimale film beleving.” We moeten Thomas van de Weerd hier gelijk in geven, want de app ziet er inderdaad erg mooi uit.

Joost Snel, Marketing Manager Platform & Services bij Sony Computer Entertainment Benelux, zegt dat ze bij PlayStation altijd op zoek zijn naar nieuwe en relevante diensten. Het is volgens hem dan ook logisch dat de app zich nu uitbreidt naar PS4, hij geeft aan: “PlayStation is altijd op zoek naar die diensten die relevant zijn voor onze gamers. Ze kunnen al genieten van Pathé Thuis op PlayStation 3 dus het is voor ons logisch dat we hier onze nieuwe platformen ook aan toevoegen zodat de gamer de keuze heeft waar en wanneer hij kijkt.”