Sony vergeet de klassiekers uit het verleden niet en zo werd Vib Ribbon onlangs weer nieuw leven ingeblazen door de game opnieuw uit te brengen. Maar nu lijkt Parappa The Rapper, die in 1996 op de eerste PlayStation zijn debuut maakte, wellicht ook terug te komen. De huidige president van Sony Amerika, Shawn Layden, sprak hierover met Wired.

Hij zei dat men graag wil dat Sony een comeback regelt voor Parappa The Rapper en dat ze er naar aan het kijken zijn. Helaas is het een lastig verhaal als het gaat om de rechten en licenties. Misschien lukt het niet om deze titel terug te brengen, maar dan zijn er altijd nog andere oude populaire series die een comeback kunnen maken.

“Of course, now everyone wants me to bring out Parappa the Rapper. Which we are looking at. But that’s a more complex rights package.”

Layden zei ook dat ze hier meer open over willen zijn en zo gaf hij ook aan dat als iemand met een idee voor een game komt om deze opnieuw uit te brengen, Sony bereid is om het te proberen, aangezien ze daar de mogelijkheden voor hebben. Nu vragen wij ons af welke PlayStation klassieker uit de oude tijd jij terug zou willen zien. Laat het hieronder weten.