Op de Gamescom en Firstlook had Sony een prachtige stand waar diverse games gespeeld konden worden, waaronder ook games die pas volgend jaar gaan verschijnen. Ben jij niet naar deze beurzen geweest en wil je toch deze games eens spelen? Dat kan!

Wij mogen in samenwerking met Sony PlayStation vijf personen met introducé meenemen naar het evenement Gaming Friday! Iedereen mag daarbij nog één vriend of vriendin meenemen en gedurende het evenement kun je alle games op je gemak spelen. Hieronder wat belangrijke informatie.

  • Wanneer: vrijdag 28 november
  • Waar: PlayStation kantoor te Hilversum
  • Van/tot: 13.00 uur – 14.30 uur
  • Speelbare games: The Order: 1886, Bloodborne, Until Dawn en nog veel meer

Uiteraard staat er een drankje voor je klaar en zijn wij er ook bij aanwezig om een leuke video te maken. Wil jij deze games op je gemak spelen? Stuur dan een mailtje via de onderstaande stappen en geef aan waarom jij graag meewil naar Gaming Friday bij Sony PlayStation.

Als je graag mee wilt, zorg dan wel dat je op vrijdag 28 november van 13.00 tot 14.30 uur vrij bent en in de gelegenheid bent om naar Hilversum af te reizen. Woensdagavond/donderdagmorgen zullen we de mensen die mee kunnen per mail op de hoogte stellen. Let op: vanaf 18 jaar.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Gaming Friday'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Sony PlayStation zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 27 november (15.00 uur). PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Sony PlayStation.