http://www.psx-sense.nl/wp-content/uploads/2014/11/1019-1920.jpg

We gaan weer goodies weggeven en dit keer zijn ze afkomstig van Grand Theft Auto V. Rockstar Games Nederland heeft ons een aantal leuke hebbedingetjes toegestuurd en dus gaan we voor Sinterklaas spelen. We zullen op de site het één en ander gaan uitdelen aan winnaars, maar daar blijft het niet bij. Bij onze andere prijsvraag voor een community day op Sony’s PlayStation Kantoor in Hilversum zullen we ook wat gaan uitdelen aan winnaars van die prijsvraag.

Wat hebben we zoal?
Deze vraag is eigenlijk heel simpel, we hebben heel veel. We hebben buttons, stickers, mokken van Merryweather Security, stressballetjes van Dr. Friedlander en een Epsilon Program kristallen beeld.

http://www.psx-sense.nl/wp-content/uploads/2014/11/IMG_6814-e1416924760692.jpg

Hoe doe ik mee?

Meedoen is erg simpel, stuur ons een e-mail naar [email protected] met als onderwerp ‘GTA V’, zet hierin je adresgegevens en PSX-Sense accountnaam. Je hoeft geen vragen te beantwoorden of iets anders, aangezien we zoveel goodies hebben dat we heel wat mensen blij kunnen maken met een item!

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'GTA V'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Rockstar Nederland zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 9 december 2014. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Rockstar Nederland.