Ontwikkelaar Sledgehammer Games heeft al enkele patches voor Call of Duty: Advanced Warfare uitgebracht, maar er valt natuurlijk altijd nog wel wat te verbeteren. Via Twitter heeft Michael Condrey, mede-oprichter van de studio, laten weten dat er zeer snel een nieuwe patch zal verschijnen.

Condrey deelde enkele punten die de update zal aanpakken. Zo wordt er gewerkt een het balanceren van de wapens, updates voor de Ranked playlist en oplossingen voor problemen met bepaalde map exploits en spawns. Een volledige changelog zal waarschijnlijk samen met de patch volgen, maar het is in ieder geval al fijn om te weten welke punten er verbeterd gaan worden.

Zoals bij elke update, zal deze patch eerst worden vrijgegeven voor de huidige generatie consoles en de PC. De update zal dan wat later beschikbaar zijn voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Voor het geval je het gemist hebt; dit weekend verdien je dubbel XP in de multiplayer van de game, dus wees er snel bij als je er nog gebruik van wilt maken.