Is er een Final Fantasy XIII 3D op komst?

Final Fantasy XIII van Square Enix is al sinds december verkrijgbaar in Japan en vanaf volgende maand mogen wij eindelijk met deze RPG aan de slag. Velen van ons zitten al te wachten op deze game, maar Square Enix kijkt alvast verder dan de komst van FFXIII in Europa volgend jaar. Wat te denken van een 3D versie van deze game?

Volgens Yoshinori Kitase hemzelf zijn ze bij Square Enix aardig geïnteresseerd hierin, zo verteld hij in een interviews op het officiële PlayStation Community. Ze weten alleen nog niet hoe ze het voor elkaar krijgen, maar ze hebben al wel een trailer hiervan gemaakt welke te zien is in de Japanse bioscopen samen met de 3D film Avatar.

“We don’t know how possible it is to build the game in 3D but we are interested in it. “In fact, we have already created a 3D Final Fantasy XIII trailer, which is currently showing in Japanese cinemas alongside the film Avatar. Currently, that’s only available in Japan, but there might be an opportunity for a wider release in the future.”

3 reacties

 1. Anoniem -   
  Djives's avatar

  Zodra Square Enix geld ruikt ,zijn ze al de snelste erbij…

  Ontopic: Lijkt me intresant om hem te kopen, als er dan ook eventuele uitbreidingen bij komen die speciaal voor de 3D versie zijn.

 2.    107 XP
  Rahzer's avatar

  Hoe kan je al wel een 3D trailer maken als je niet weet hoe je het spel in 3D moet weergeven. Beetje krom lijkt me.

 3.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Grafisch zien de games er altijd top uit van FF. Lijkt me in 3D dus wel vet 😀