Over enkele maanden kunnen we, na uitstel van meerdere maanden, eindelijk aan de slag met Battlefield: Hardline, de langverwachte shooter van Visceral Games. Een tijdje terug kregen we al meer beelden van de singleplayer, maar de meeste mensen zullen deze game toch echt kopen voor de multiplayer en dat is waar we vandaag nieuwe beelden en informatie over hebben.

Recentelijk werd er namelijk een speciaal evenement georganiseerd, waarbij onder andere enkele YouTubers de kans kregen om Battlefield: Hardline te spelen en gameplay ervan op te nemen. Zo ook YouTuber Westie, die je in de bovenstaande video nieuwe gameplay van de multiplayer laat zien. Er wordt een nieuwe modus gespeeld en hij vertelt je alles over hoe deze modus, Hotwire genaamd, speelt.

Daarnaast is ook de complete lijst van alle beschikbare wapens, attachments, granaten en gadgets in de multiplayer bekend geworden. Er zijn weer erg veel schietijzers die je zal kunnen gebruiken. Hier zitten enkele wapens bij die we al eerder in Battlefield games hebben gezien, maar ook verschillende wapens die nieuw zijn in de serie. Ook de variatie in bijvoorbeeld de gadgets is groot. Zo zijn er enkele gadgets die perfect in het politie-thema van de game passen. Bekijk de complete lijst hier.

Battlefield: Hardline ligt vanaf 19 maart 2015 in de winkels voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC.