Grand Theft Auto V is twee keer in een jaar uitgekomen en sinds de release en heruitgave op de PS4 is Rockstar stil over nieuwe projecten. De kans is vrij groot dat er gewerkt wordt aan een nieuwe Red Dead Redemption, die game was enkele jaren terug immers een immens succes.

Wat de eerstvolgende game van Rockstar gaat worden is vooralsnog afwachten, maar via NeoGAF is er nog een hint richting een nieuwe Red Dead opgedoken. Een persoon heeft daar laten weten dat hij een insider heeft gesproken die aangaf dat Rockstar momenteel bezig is met een nieuwe Red Dead Redemption.

Deze game zou volgens hem op de PlayStation 4 en Xbox One moeten gaan verschijnen en de focus zou op coöp moeten liggen. Tot zover de eerste ‘details’.

“So I spoke to an insider at Rockstar who confirmed that Rockstar is indeed developing a sequel to Red Dead Redemption for PS4/Xbox One.

Don’t have a lot of concrete details but expect co-op to be integrated and focused on.

Excited as fuck? ☑”

Handig om te weten, op NeoGAF geldt de regel dat als je met inside informatie komt jij als ‘insider’ geverifieerd moet worden. Mocht iets achteraf niet kloppen dan zal je verbannen worden door de admins, dit om tegen te gaan dat iedereen zomaar wat gaat roepen. Uiteraard, dit is natuurlijk geen enkele bevestiging, maar de mogelijkheid is er. Wat jij? Zin in een nieuwe Red Dead Redemption?