Sinterklaas is inmiddels ook langs geweest bij PSX-Sense en de goedheiligman was zo aardig om drie exemplaren van LittleBigPlanet 3 voor de PlayStation 4 achter te laten. Nu zijn wij natuurlijk de beroerdste niet en om jullie in dit fijne gebaar van Sinterklaas mee te laten delen geven we deze drie exemplaren weg!

Jij kan dus kans maken op één van de drie LittleBigPlanet 3 exemplaren voor de PlayStation 4 en kans hierop maken is vrij gemakkelijk. Vertel ons jouw beste Sinterklaas herinnering en uit alle inzendingen kiezen wij samen met Sinterklaas degene die hem nog het beste bijstaan!

Iedereen heeft ongetwijfeld mooie herinneringen dus laat het vooral weten om kans te maken. Hoe kun je jouw beste herinnering met ons delen? Volg de onderstaande stappen en dan moet het wel goed komen. Zet bij je inzending ook even je nickname.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'LBP 3'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Sony PlayStation zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 9 december 2014. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Sony PlayStation.