http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5481b106186ea.jpg

Update:
Sony heeft zojuist tijdens haar PlayStation Experience persconferentie uit de doeken gedaan dat Street Fighter V de real deal is, samen met een trailer. Sony kondigde hier ook aan een samenwerking met Capcom aangegaan te zijn en dat de game daarom exclusief voor de PS4 en PC verschijnt. Ook werd hier gemeld dat er Cross-platform play mogelijk is tussen de PS4 en PC-versie van de game.

De PS4 zal de enige console zijn waar de game ooit op zal verschijnen, het is dus geen tijdelijke exclusiviteit. Volgende week tijdens de Capcom Cup (op de 13e van december) zal er meer info vrijkomen over de game. Hier zal ook nieuwe gameplay getoond worden, maar men trapte vanavond al af met wat gameplay beelden. Deze gameplay is nog wel work in progress, maar is enorm vet en kun je hieronder bekijken.

Origineel bericht:
Street Fighter V is aangekondigd en zal naar de PS4 en PC komen, hiermee is de game wat dat betreft zo goed als exclusief op de PS4 als je alleen naar consoles kijkt. De aankondiging volgde nadat er een trailer uitlekte van de game, deze is alleen al snel offline gehaald. Twitter-gebruiker graphite wist in ieder geval een aantal screencaps te maken.

Mogelijk gebeurt de onthulling vannacht tijdens de The Game Awards en anders morgen tijdens PlayStation Experience.