Battlefield: Bad Company 2 demo al twee miljoen keer gedownload

Na de succesvolle Battlefield: Bad Company 2 closed beta kan iedereen sinds vorige week donderdag gratis van de multiplayer demo genieten. En ook deze demo kan nu al een succes worden genoemd.

De demo is namelijk in totaal twee miljoen keer gedownload op het PSN/Xbox Live. Hiermee is hij bijna de meest gedownloade demo van EA, ooit. Het ziet er naar uit dat dit record gehaald word, de demo is namelijk nog 14 dagen te downloaden. De hoop om Call of Duty: Modern Warfare 2 van de troon te stoten word mede hierdoor steeds groter bij EA/DICE.

Battlefield: Bad Company 2 is een first-person shooter die vanaf 4 maart in de winkels ligt. Demo nu te downloaden in de PlayStation Store.

12 reacties

 1.    992 XP
  rickaa12's avatar

  komt door mij, ik was die laatste downloader!

 2.    384 XP
  Boydaamans's avatar

  Lol

 3.    113 XP
  micordegrood's avatar

  ik zeg dat Battlefield BC2 op de PC beter gaat verkopen dan Mw2 (beat op de pc dus) Maar op de consoles blijft ModernWarfare2 toch aan de top!

 4.    310 XP
  killbilspier's avatar

  hij gaat mw2 zeker van de troon afstoten met gameplay maar met het aantal verkopen denk ik niet want mw2 pakte het kwa reclames iets beter aan hoewel mw2 heeeeeeeeel erg tegen viel. maar BFBC2 mag je eigenlijk niet vergelijken met mw2 omdat mw2 een spel is die je makkelijk even opstart en een potje speeld van 10 minuuten en dan weer stopt. maar BFBC2 moet je echt met vrienden spelen en niet als cod alles voor je zelf. je kunt BFBC2 beter vergelijken met killzone2 als je het mij vraagt, dan moet je niet naar de graphics kijken maar naar de gameplay en teamwork. je hebt bijv ook classes met BFBC2 en bij killzone2 ook de nadruk bij BFBC2 en Killzone is beide om samen te werken om te winnen.

 5.    208 XP
  adin's avatar

  #3 micordegrood zegt:
  groot gelijk

 6.    12 XP
  Kosova-B's avatar

  en terecht

  @ hierboven , wees realistisch man, ik heb ALTYD cod gespeeld, ma je kan gwn niet ontkenne dat dit pakke beter is als cod…

 7.    359 XP
  Ernesto!'s avatar

  Ik moet hm ook nog downloaden 😛

 8.    260 XP
  AngelEmiel's avatar

  @rickaa12: lol

 9. Anoniem -   
  HippiePsychopath's avatar

  #4 killbilspier

  Alleen jammer dat een hoop mensen niet begrijpen dat je moet samenwerken.

 10.    6677 XP
  Myx's avatar

  Het is ook gewoon een goede mp demo waar alien vs predator van kan leren.

 11.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  De demo blijft top!

 12.    280 XP
  DarkChaos's avatar

  Gameplay vind ik (op de pc) nog tegenvallen ter vergelijking met CoD MW2. Alle CoD games spraken mij meer aan. CoD is lekker Team Death Match en BF meer teamwork, daarom wil ik deze games eigenlijk ook niet vergelijken. Maar CoD MW2 heeft het hele lobby systeem gef*cked en is nu niet meer te spelen in een clan (in public matches dan). Dus ik ga lekker over op BF, dat zullen die kloodtzakje van IW hopelijk gaan voelen! PC heeft CoD groot gemaakt en dan laten ze ons zo vallen!