Split screen multiplayer Lost Planet 2 bevestigd

Een flinke tijd geleden konden we al genieten van de demo van Lost Planet 2. Deze Japanse game laat jou als speler met een groepje online op jacht gaan naar de meest gruwelijke beesten. De ‘normale’ monsters zijn al indrukwekkend, maar de eindbazen zijn vaak intimiderend groot. Om deze te kunnen verslaan moet je goed samenwerken met je mede spelers en het monster op zijn zwakke plekken raken.

Er is, na aanleiding van de demo, een hoop vraag geweest naar een locale multiplayer voor Lost Planet 2. Capcom heeft vandaag geantwoord op deze vraag. De ontwikkelaar heeft namelijk bevestigd dat er een split screen multiplayer aanwezig zal zijn in de uiteindelijke versie van Lost Planet 2. Of we nog een aparte demo zullen zien van deze split screen multiplayer is nog maar de vraag. De barre koud van Lost Planet 2 zal vanaf 18 mei begaanbaar zijn.

4 reacties

 1.    109 XP
  Kenney's avatar

  Heel gaaf, veel meer games zouden splitscreen moeten ondersteunen. Warhawk is awesome als je met een vriend samen op de bank met een paar gasten online speelt, best of both worlds!

 2.    4556 XP
  ps3dennis's avatar

  Er is, na aanleiding van de demo, een hoop vraag geweest naar een locale multiplayer voor Lost Planet 2:

  Ja!!! en mijn vraag is: komt deze game er net zo mooi uit te zien als op de 360, want wat ik tot nu toe heb gezien, ziet er wel heel triest uit.

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  Das wel vet, splitscreen zie je niet meer zo vaak 🙁

 4.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  split screen is goede zaak. Door het online gebeuren is dit er niet meer veel.