Gisteravond vond de persconferentie van Sony plaats op de PlayStation Experience. De show zat bomvol nieuwe beelden van games, maar er werden ook veel nieuwe games aangekondigd. Veel mensen hadden gehoopt dat Sony Santa Monica officieel een nieuwe God of War game zou aankondigen, maar dit was helaas niet het geval. Toch gebeurde er, enkele uren na de persconferentie, iets interessants.

Tijdens een panel over de geschiedenis van de God of War serie werd de vraag gesteld of er aan een nieuwe game in de franchise gewerkt wordt. Creative director Cory Barlog van Sony Santa Monica was hier heel duidelijk over: de studio werkt inderdaad aan een nieuwe God of War.

Verder liet hij helemaal niks los over de game. Tegenover IGN vertelde hij dat er pas over een jaar of twee meer losgelaten wordt over de game. Waarschijnlijk is de ontwikkeling dus nog in een erg vroeg stadium. Barlog wilde zelfs niet eens vertellen of Kratos in de nieuwe game voorkomt.

Desondanks is het wel erg mooi om te weten dat er een nieuwe God of War game in de maak is. Zodra er meer bekend wordt over de game lees je het natuurlijk hier op PSX-Sense.