De titel van dit artikel zorgt ongetwijfeld voor gefronste wenkbrauwen en daarom is enige uitleg gelijk wel op zijn plaats. Spelers die (nog) niet in het bezit zijn van de gisteren verschenen The Dark Below DLC, kunnen deze week namelijk niet deelnemen aan zowel de wekelijkse als aan de Nightfall Strikes.

Beide Strikes zijn sinds de lancering van Destiny voor iedereen beschikbaar, maar zoals je hieronder kan zien, deze week dus niet. De verschillende Strikes die je wekelijks voor je kiezen krijgt roteren en mocht je voorlopig nog niet The Dark Below DLC in huis halen, dan zul je dus binnenkort weer tegen hetzelfde probleem aanlopen.

Dit is toch wat vreemd te noemen, want zo worden spelers eigenlijk verplicht om The Dark Below te kopen. Een betere oplossing zou het zijn geweest om voor spelers zonder deze DLC aparte Strikes beschikbaar te stellen.

Dit probleem zal zich bovendien weer voordoen op het moment dat er nieuwe uitbreidingen voor Destiny gaan verschijnen. Te hopen valt dus dat Bungie dit gaat veranderen al zijn we tevens benieuwd of jullie hier net zo over denken.