Final Fantasy X/X-2 HD komt inderdaad naar de PS4


Na het bericht van afgelopen week mag dit nieuws eigenlijk geen verrassing meer heten, Final Fantasy X/X-2 HD komt inderdaad naar de PlayStation 4. Dit heeft Square Enix via een persbericht inmiddels bevestigd. Uit de persverklaring blijkt tevens dat de PS4 versie officieel is aangekondigd tijdens een PlayStation evenement in Shanghai.

De PS4 versie zal exclusieve features bevatten al is het op dit moment nog niet duidelijk om wat voor features het hier precies gaat. Zowel Final Fantasy X/X-2 HD als de inmiddels voor de PS4 aangekondigde heruitgave van Final Fantasy VII staan gepland om te verschijnen in de lente van 2015. Beide versies zijn digitaal verkrijgbaar waarbij Final Fantasy X/X-2 HD € 49,99 zal gaan kosten en Final Fantasy VII €15,99.

Final Fantasy X/X-2 HD voor de PS4 zal daarnaast op disc verkrijgbaar zijn. In maart van dit jaar verscheen deze bundel al voor de PS3 en PS Vita en nu kunnen straks dus ook eigenaren met een PS4 met deze games aan de slag.

Boxshot Final Fantasy X-2

Final Fantasy X-2

Releasedatum:
21-03-2014
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Square Enix
Ontwikkelaar:

7 reacties

 1.    262 XP
  Ryko's avatar

  Erg goede games waar ik heel wat uren in heb zitten tijdens de PS2 periode. Maar om ze nu voor de PS3 of PS4 te gaan kopen… Nee, heb liever gewoon een geheel nieuwe Final Fantasy.. Wie deze games nog niet heeft gespeeld en van RPG houd moet ze zeker checken!

 2.    158 XP
  ps3fan's avatar

  dan is het alleen nog maar een kwestie van tijd voor dat kh1.5 en 2.5 op de ps4 verschijnen denk ik

 3.    3840 XP
  jimke1's avatar

  zij zouden beter die Tomb Raidere uitbrengen op de ps4 dan al die HD shit uit te brengen die wij al zo vaak hebben gespeeld op de andere console s

 4.    112 XP
  jonnash20's avatar

  cross buy met ps3? want ik heb em daarop gekocht niet zo lang geleden

 5.    959 XP
  Timutz's avatar

  Awesome

 6.    247 XP
  snufthebest's avatar

  Indd toff! Alleen een remaster van ps2 naar ps4? Weet niet of dat zoveel verschil maakt op een ps3, of ps4 xD ik heb em op ps3, dus wacht eerst tot een aantal vrienden em voor ps4 hebben voor ik em haal, want persoonlijk denk ik dat de game voor de ps3 niet zoveel verschilt qua “hd” als op de ps4, het blijft een ps2 game xD

 7. Anoniem -   
  84.194.53..xxx's avatar

  Te duur voor in oude spel en geen remake zelfs!

PS4-versie Final Fantasy X/X-2 vereist circa 30 GB installatieruimte
Nieuwe trailer van Final Fantasy X/X-2 HD Remaster toont Spira
Openingsvideo Final Fantasy X/X-2 HD Remaster vrijgegeven