ironbanner

Goed nieuws voor alle Crucible fans van Destiny, want met de wekelijkse update die Bungie vandaag doorvoert komt het Iron Banner toernooi weer terug. Ook Lord Saladin maakt zijn rentree in de Tower en zal weer verschillende nieuwe opdrachten voor je hebben klaarliggen. Met het vervullen van deze opdrachten en het hogerop komen met de Iron Banner levels zal er ook nieuwe legendary gear beschikbaar komen, met onder andere nieuwe laarzen (leg armor) en armplaten (gauntlets).

Ideaal dus om door te stromen naar level 31. Ook kun je je favoriete wapens upgraden om deze gelijk te gaan gebruiken in de PvP matches die The Crucible van Destiny zo leuk maken. Meer informatie vind je hier, op de webpagina van ontwikkelaar Bungie.

Gisteren heeft Roel al zijn bevindingen afgegeven over de eerste uitbreiding: The Dark Below. Destiny wordt nog altijd dagelijks door miljoenen mensen wereldwijd gespeeld. Door de toevoeging van The Dark Below, en met het terugkeren van het Iron Banner toernooi, zal de game ook de komende periode ongetwijfeld weer veel gespeeld gaan worden.