Keer terug naar Drake’s Fortune in nieuwe Uncharted 2 DLC

Ontwikkelaar Naughty Dog heeft vandaag de nieuwe downloadable content voor Uncharted 2: Among Thieves bekend gemaakt. Met deze DLC keer je terug naar het oude vertrouwde Uncharted: Drake’s Fortune. Eerder kregen we al een gratis map die gebaseerd is op de eerste Uncharted. Daar komen op 25 februari twee nieuwe bij. Tevens zullen er zes nieuwe skins bij inbegrepen zijn, namelijk van: Drake, Elena, Atoq Navarro, Eddie Raja, Gabriel Roman en de vijandelijke piraat Javier. De Trophies kunnen natuurlijk ook niet wegblijven.

Als je de Uncharted 2 platina trophy al hebt, krijg je er zeer binnenkort opnieuw een uitdaging bij. Voor de multiplayer DLC komen er namelijk een hoop nieuwe trophies bij! De lijst met alle nieuwe trophies verschijnt zeer binnenkort. Het hele pakket kost naar alle waarschijnlijkheid $5.99, alleen de skins $2.99 en alleen de maps $3.99. De downloadable content is vanaf 25 februari verkrijgbaar.

6 reacties

 1.    20 XP
  law_93's avatar

  nice nice nice!!! die ga ik gelijk downloaden als het uitkomt 😀

 2.    127 XP
  LEROYJ's avatar

  Niceeee

 3.    5882 XP
  7th-son's avatar

  cool! ben benieuwd

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  Dat is wel vet 😀 ~!

 5. Anoniem -   
  George's avatar

  Leuk ! Maar k’heb zo eens die map vergeleken met de originele en moet zeggen dat op sommige punten de origine map mooier is dan degene die onder de nieuwe engine loopt.

 6.    260 XP
  AngelEmiel's avatar

  NEAT!