Het is bijna kerst! Morgen en overmorgen is iedereen lekker twee dagen vrij met aansluitend het weekend, wat natuurlijk even een heerlijk aantal dagen lekker ontspannen betekent. Morgen zullen er bij velen van jullie ongetwijfeld prachtige cadeaus onder de kerstboom liggen en ook al is dat niet het geval, bij dezen willen wij jou als redactie van PSX-Sense een hele fijne kerstavond en kerst toewensen!

Nu de feestdagen op het punt van beginnen staan met aansluitend de jaarwisseling volgende week, gaan ook wij even genieten van een welverdiende ‘vakantie’, wat betekent dat wij ook even een stapje terug nemen.

Het zal de komende dagen tot begin 2015 even wat rustiger zijn hier op PSX-Sense, mede omdat ook de industrie een beetje stilligt. Desalniettemin zul je alsnog dagelijks hier terecht kunnen voor het belangrijkste nieuws en ook trappen we morgen af met een artikelenreeks waarin we gaan kijken naar de games die in 2015 uit zullen gaan komen.

Verder mag je de komende dagen nog een column verwachten waarin Matthias en Robin als zijspoor het even gaan hebben over de films van het afgelopen jaar en ook verschijnen er nog wat reviews, dus je zult je ook tijdens de komende rustige dagen niet hoeven te vervelen hier op PSX-Sense.

Ohja, kom ook zeker morgen nog even terug voor onze kerst prijsvraag.