Dat de PlayStation 4 inmiddels een succesverhaal is geworden, dat is ondertussen wel duidelijk. Nu de kerstdagen voor de deur staan grijpt Sony het moment aan om de PlayStation 4 nog maar eens bij de consumerende Europeaan onder de aandacht te brengen. Met zoveel mensen die nog op het laatste moment een kerstcadeau willen kopen is dit natuurlijk dé kans voor Sony om ervoor te zorgen dat er nog meer PS4’s over de toonbank vliegen.

Dat laatste wil Sony mede bewerkstelligen door een nieuwe trailer die nu is vrijgegeven. Hierin draait het onder andere om belangrijke features zoals Remote-play en om de mogelijkheid om bijvoorbeeld je gameplay snel op YouTube te kunnen zetten. Mocht je je ouders, partner of wie dan ook willen overhalen om een PlayStation 4 voor je te kopen, dan kan je dus altijd nog deze trailer in de strijd gooien.

Dan moet je er natuurlijk wel bij zeggen dat al je vrienden ook een PS4 hebben en dat je graag dit allemaal samen met hen online wilt kunnen doen. Wij wensen in ieder geval iedereen die een PlayStation 4 op zijn of haar verlanglijst heeft staan alvast veel succes/plezier. Dat er maar veel PS4 eigenaren mogen bijkomen tijdens de kerstdagen.