PlayStation Now is officieel nog niet gelanceerd, maar lang zal het niet meer duren alvorens de service in Noord-Amerika beschikbaar is. Volgend jaar zal Sony de service ook in Europa gaan uitrollen en de bedoeling is dat het uiteindelijk via de PlayStation 3, PlayStation 4 en ook Sony TV’s gaat werken.

Hier zal het niet bij blijven, want Samsung heeft bekendgemaakt dat PlayStation Now volgend jaar ook naar haar smart TV’s gaat komen. De service zal op deze televisies gelijk zijn aan die op de Sony televisies. Dat betekent dat er bij de lancering een bibliotheek is van 200 PlayStation 3 games, er online gespeeld kan worden, er gebruik gemaakt kan worden van de cloud voor saves en het behalen van trophies. Het enige wat er nog bij komt kijken is dat er een DualShock 4 controller los bij gekocht moet worden.

Samsung is de eerste fabrikant naast Sony die PlayStation Now op haar televisies zal ondersteunen. Of er hier nog meer bij gaan komen is niet bekend. De zet van Sony om met Samsung aan de slag te gaan is in ieder geval niet gek, aangezien het marktaandeel van Samsung op de televisiemarkt behoorlijk fors is.