Ontwikkelaar Media Molecule werkt zoals we weten aan Tearaway: Unfolded voor de PlayStation 4. Echter lijkt het er al een tijdje op dat de studio aan nog een ander, onaangekondigd project werkt. Deze geruchten zijn nu min of meer bevestigd door Mark Healey, de creative director van Media Molecule.

Op Twitter deelde Healey namelijk een lijstje met dingen die voor hem op de planning staan voor 2015. In dit lijstje, dat je bovenaan dit bericht ziet, staat één opvallend punt: het onthullen van een nieuwe game van Media Molecule. Dat de ontwikkelaar dus aan nog een game werkt is bij dezen bevestigd.

Enkele dagen eerder plaatste Healey nog een andere interessante tweet. Hierin prijst hij het grafische aspect van de onaangekondigde game van Media Molecule. Healey zegt nog nooit zoiets moois te hebben gezien als dat project. Als wij dit zo lezen kunnen we nu al niet meer wachten tot we te zien krijgen waaraan de studio werkt. Media Molecule heeft namelijk al vaker bewezen prachtige games te kunnen maken.