http://www.psx-sense.nl/images/file/img_54aa7d1391f23.jpg

De Remote-play functie van Sony is helemaal hot! Eerder schreven wij al over het spelen van PS4 spellen op de Xperia Z3 Compact via de speciale Remote-play app van Sony. Dit bleek bewonderenswaardig goed te werken, dus nu duiken we verder in dit onderwerp. Van een goed idee krijg je immers nooit genoeg!

Bye bye wifi!

Zoals je vast wel bekend is, kun je met de Remote-play functie op je PlayStation Vita ook je PS4 spellen op deze handheld spelen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een goede wifi-verbinding.

Tenminste, dat was tot voor kort. Want met alle technologische ontwikkelingen ben je niet langer afhankelijk van een wifi-verbinding. Wifi is namelijk een fantastische uitvinding, maar helaas ook eentje die niet altijd even snel is, soms hapert of helemaal niet beschikbaar is. Zal je namelijk net zien: zit je er helemaal klaar voor met je PS Vita, laat de wifi het afweten.

Gelukkig hoort dat probleem tot de verleden tijd dankzij het 4G netwerk!

Streamen via je smartphone

Het is namelijk mogelijk, om je smartphone als wifi-zender te gebruiken. Hiervoor maak je met je smartphone gebruik van het 4G netwerk, waarna deze je PS Vita van de benodigde internetverbinding kan voorzien. Reuze handig, want zo kun je altijd gamen – ook als de wifi alweer kuren heeft of een wifi-verbinding via de ‘normale’ manier helemaal niet mogelijk is.

https://www.youtube.com/watch?v=lIPyvvaRby0

Overal 4G – overal draadloos gamen

Dat klinkt dus als een geweldig idee, maar misschien vraag je je af of dat überhaupt wel mogelijk is in ons land. 4G – is dat wel overal? En is jouw smartphone wel geschikt voor 4G?

We hebben goed nieuws voor je: al in 95% van Nederland is het 4G netwerk beschikbaar! Bovendien ondersteunen nagenoeg alle nieuwe smartphones deze nieuwe dataverbinding, dus de kans is groot dat ook jij al op het 4G netwerk terecht kunt met je toestel. En is dat nou niet het geval? Dan heb je een goede reden om jezelf te trakteren op een nieuwe telefoon!