http://www.psx-sense.nl/images/file/img_54abbac0582ff.jpg

Terug van weggeweest is Tony Hawk, die namelijk een nieuwe game uit gaat brengen op de PS4 dit jaar. Afgelopen jaren is het opvallend stil geweest rondom de franchise nadat Tony Hawk: Ride behoorlijk geflopt was. Bij deze game kon je een los skateboard gebruiken als controller om je stunts uit te voeren, erg leuk, maar het sloeg nou niet bepaald aan. Ook de concurrentie van EA’s Skate viel de franchise zwaar, maar EA heeft al jaren niks meer gerept over een Skate 4.

De professionele skateboarder kondigde gisteren tijdens de CES 2015 in Las Vegas aan dat er een nieuwe game van hem aan zit te komen op de PS4. Ongetwijfeld komt de game ook naar andere consoles, maar Sony had de eer om de game als eerste aan te kondigen. Een titel of verdere info ontbreekt helaas nog, we weten zelfs niet of het een volwaardige disc-release wordt of gewoon een digitale downloadbare game.

Activision Blizzard is nog altijd in het bezit van alle rechten van de franchise en zal de game dan ook dit jaar uit gaan geven. Mogelijk zien we tijdens de E3 in juni meer of misschien zelfs nog wel eerder.