Assassin’s Creed: Unity heeft allesbehalve een goede start gekend en om alle problemen te compenseren heeft Ubisoft besloten de uitbreiding Dead Kings gratis aan alle kopers te geven. Deze DLC is nu voorzien van een trailer en een releasedatum. Zie de trailer hierboven.

De Dead Kings uitbreiding zal verschijnen op 14 januari voor onder andere de PlayStation 4. De uitbreiding zal dan via de PlayStation Store gratis binnen te halen zijn en deze vertelt het verhaal van Arno nadat hij Parijs heeft verlaten en naar Saint Dennis is gereisd. Hieronder meer details naar aanleiding van het ontvangen persbericht.

Arno heeft Parijs verlaten en is naar Saint Denis gereisd, een mysterieuze stad waar de graftombes van de overleden Franse koningen zich bevinden. Hij wordt op een missie gestuurd die zich afspeelt in de omvangrijke gewelven onder de Basilica. Hier moet hij het opnemen tegen de Raiders, een nieuwe groepering van tegenstanders die in de catacomben leven. Gewapend met een lantaarn en een nieuw wapen in de vorm van de Guillotine Gun, moet hij zich een weg banen door het donkere gangenstelsel, om zo de meest duistere geheimen van de stad bloot te leggen.

Naast een nieuwe singleplayer-campagne bevat Assassin’s Creed Unity – Dead Kings een nieuwe open wereld, vol activiteiten en aanvullende missies, waaronder nieuwe Murder Mysteries, Enigma’s en coöp-missies. In zowel de singleplayer- als de coöp-missies speel je nieuwe wapens, uitrustingen en outfits vrij, die vervolgens in Assassin’s Creed Unity én Assassin’s Creed Unity – Dead Kings beschikbaar zijn.