http://youtu.be/D38P_hpKncQ

Call of Duty: Advanced Warfare krijgt zoals bekend vier DLC pakketten. Het eerste hoofdstuk dat verschijnt is de Havoc DLC waarvan nu een launch trailer is verschenen. Zo worden ons de vier nieuwe maps voor de multiplayer voorgesteld en zien we voor het eerst beelden van de nieuwe zombiemodus.

De vier maps voor de multiplayer heten Sideshow, Drift, Core en Urban, alle maps zijn zo gesitueerd dat er weer genoeg actie te beleven valt. Daarnaast neem je het in ‘Exo Zombies’ op tegen hordes aan zombies, die net zoals jij middels hun exo suit speciale eigenschappen bezitten en daardoor nog sneller zijn.

Je speelt hier één van de vier personages die worden vertolkt door bekende acteurs als John Malkovich (Line of Fire), Bil Paxton (Aliens), Rose McGowan (Scream) en Jon Bernthal (Fury, The Walking Dead). Tot slot krijgen spelers de beschikking over een nieuw wapen en dat is de op elektriciteit aangedreven AE4 directed assault rifle, waarbij je drie kogels per magazijn weg kan schieten.

Ben je houder van een Season Pass? Dan kan je deze DLC zodra beschikbaar gelijk downloaden en anders kan je dit pakket los kopen voor € 14,99,-. De Havoc DLC komt op 27 januari uit voor de Xbox 360 en Xbox One, PlayStation fans zijn dertig dagen later aan de beurt.