Een hele tijd terug was het mogelijk om invloed te hebben op de naam van een monster die in Evolve speelbaar zal zijn. De naam werd Behemoth en hierboven kun je hem voor het eerst in actie zien. Het monster heeft een unieke eigenschap waardoor hij zichzelf in een rollend blok steen kan veranderen en hierdoor hunters plat kan walsen. Het deed ons meteen denken aan Indiana Jones.

Naast dat 2K Games het vierde monster heeft onthuld gaven ze ook details vrij over de downloadbare content. Zoals bekend zullen de nieuwe maps gratis verschijnen voor Evolve, maar er zal ook betaalde content zijn. Behemoth zal bijvoorbeeld later in het voorjaar voor €14,99 verkrijgbaar zijn, maar als je de game nu al besteld is het onderdeel van het Monster Expansion Pack en kost het je verder niets.

Voor de liefhebbers die van plan zijn de game op langere termijn te gaan spelen is er de Hunting Season Pass voor €24,99. Hiermee krijg je vanaf de lente vier nieuwe hunters uit elke klasse en vanaf de lancering drie nieuwe skins voor de monsters. Stel dat je alles in één keer wilt kopen dan kun je gaan voor de Evolve Digital Deluxe Edition. Deze editie is nog niet voor te bestellen op de PlayStation 4, maar dat zal binnenkort wel mogelijk zijn.

Zo zijn er dus allerlei details vrijgegeven over de aankomende DLC voor Evolve die op 10 februari zal verschijnen. Wil je nog meer informatie over de game? Lees dan onze uitgebreide hands-on.