kitana

Nog een paar maanden wachten en dan kunnen alle fans zich gaan vermaken met de nieuwe Mortal Kombat. Er komt steeds meer informatie vrij, evenals beelden van deze gewelddadige vechtgame, waaronder de onderstaande nieuwe trailer die ons Kung Lao en Kitana in (brute) actie toont.

De monnik Kung Lao was al eerder aangekondigd. Als grap had Ed Boon, de geestelijk vader en bedenker van Mortal Kombat, toen een foto geplaatst van de vechtende monnik op een trailer. Prinses Kitana was nog niet eerder genoemd als speelbaar personage voor de nieuwe Mortal Kombat en maakt haar rentree. De grote liefde van Liu Kang en dochter van Sindel gaat er net als Kung Lao lekker beestachtig wild tegenaan in deze vrijgegeven trailer. We zien ook een Fatality van Kitana en die is op z’n zachtst gezegd best gruwelijk. Ook de hoed van Kung Lao snijdt als een mes door boter door het vlees van zijn tegenstanders heen.

Eerder kon je al de video-preview van Roel en Tarek bekijken vanaf de Gamescom. Wat denken jullie van deze nieuwe Mortal Kombat en wat is jullie favoriete personage na ruim tien delen? Laat het in een reactie weten.