Vorige week lieten we in het bericht omtrent de laatste update voor Destiny weten dat er een hard modus aan zit te komen voor de Raid Crota’s End. Deze is inmiddels van een datum voorzien, de hard modus zal namelijk op 21 januari gaan verschijnen. Hiermee zal de moeilijkheidsgraad naar level 33 gebracht worden.

Via de hard modus zijn er vier nieuwe primaire wapens te verkrijgen, elk met een maximum attack van 331. Daarnaast zal er een nieuw schip te verkrijgen zijn door Crota te verslaan evenals een shader en de mogelijkheid om de ‘Crux of Crota’ te bemachtigen. Het laatste stukje om de Eidolon Ally (eerder bekend als de Husk of the Pit) tot de max te upgraden, zodat deze uiteindelijk de Necrochasm kan worden wat een exotic auto rifle is met arc als elementair effect.

De hard modus van Crota´s End zal aankomende woensdag rond 19.00 beschikbaar komen en met een fireteam kun je dan de uitdaging aangaan. De Oversoul (grote groene bol) lijkt een grote rol te gaan spelen in het gevecht met Crota zelf. Dit ontstaat in de normale modus als iemand sterft, maar waarschijnlijk zal dit vaker voorkomen in de moeilijkere modus. Reken je niet op tijd af met Oversoul? Dan is het hele team dood. Het zal pittiger zijn, maar wel meer loot brengen en zo kun je de dus de onderstaande primaire wapens verkrijgen na het verslaan van Crota.