De eerste maanden van dit jaar zijn qua games al erg fraai met releases van Dying Light, Evolve en The Order: 1886, maar er komen ook wat minder bekende titels uit, waaronder Toukiden: Kiwami. Bij de liefhebbers van Japanse games zal deze wel bekend zijn en zij zullen dan ook uitkijken naar de net aangekondigde releasedatum van 27 maart. Dan zal de game in Europa verschijnen.

Toukiden: Kiwami zal verschijnen voor de PlayStation Vita en PlayStation 4 en is twee keer groter dan het vorige deel. Je mag nieuwe wapens, Oni (monsters), Mitama en acties verwachten die je kunt uitvoeren. Ook zijn er nieuwe slayers waar je uit kunt kiezen en hieronder kun je daar een drietal van zien.

Een populair segment in Toukiden is de coöperatieve multiplayer, waarin je met drie andere spelers samen de Oni kunt verslaan. Nieuw hierin zijn acties die je alleen kunt uitvoeren in samenwerking met andere spelers of door de AI gestuurde NPC´s. De AI is in dit nieuwe deel van een verbetering voorzien, zodat het vechten met de Oni soepeler moet gaan. Verder zullen er nieuwe type missies geïntroduceerd worden alsook een vers verhaal. Hieronder kun je nog de boxart bekijken van Toukiden: Kiwami.