http://www.psx-sense.nl/images/file/img_52d7e094b3247.jpg
Watch_Dogs was een toffe en originele game, maar het was toch niet helemaal wat mensen ervan gehoopt hadden. Ubisoft heeft met deze nieuwe IP zeker een goede prestatie neergezet, maar de ontwikkelaar weet nu ook dat er veel dingen verbeterd moeten worden in een vervolg, om deze succesvol te laten zijn. Een vervolg op Watch_Dogs is nog niet officieel bevestigd, maar één van de ontwikkelaars heeft al wel een boekje open gedaan over de stand van zaken wat betreft een mogelijk tweede deel.

GamesTM sprak in een interview met creative director Jonathan Morin. Morin is allereerst heel duidelijk over het eerste deel: Watch_Dogs is verre van perfect en er is erg veel ruimte voor verbetering. Hij legt uit dat de zwakke punten niet altijd zichtbaar zijn wanneer een game verscheept wordt. Sommige verbeterpunten worden pas duidelijk wanneer mensen de game spelen. Dit was volgens hem dan ook het geval bij Watch_Dogs.

Wat betreft een vervolg vertelt Morin dat er redelijk wat druk is. De serie moet immers vooruitgang boeken en je moet fans opnieuw enthousiast zien te maken. Dit kan volgens hem alleen gedaan worden door nog meer risico’s te nemen. Wat voor risico’s hij hiermee bedoelt is niet helemaal duidelijk. Morin heeft al enkele plannen voor Watch_Dogs 2, maar wil hier verder niet gedetailleerd over praten.

Wij zijn benieuwd wat jullie graag anders willen zien in een mogelijk vervolg op Watch_Dogs. Laat het hieronder in de reacties weten.