Over iets meer dan een maand zal The Order: 1886 verschijnen en dit is de eerste grote PlayStation 4 exclusive van het nieuwe jaar. Vanaf 20 februari is de game te koop en ontwikkelaar Ready at Dawn heeft via Twitter laten weten dat The Order: 1886 officieel de gouden status heeft bereikt. Dit betekent dat de game helemaal af is en klaar is voor productie. Goed nieuws dus.

Verder is er ook nog een nieuwe trailer voor de game vrijgegeven, die je bovenaan dit bericht kan bekijken. In de trailer zien we keiharde actie uit de game in verschillende omgevingen en tussendoor de reacties van enkele gamers die al aan de slag zijn geweest met de game. Op het einde wordt ook nog laten zien welke bonus DLC je krijgt bij het reserveren van de game. Het gaat om het The Knight’s Arsenal pakket, dat twee verschillende uitrustingen voor hoofdpersoon Galahad bevat. Elke uitrusting bestaat uit een speciaal outfit en een extra wapen.

Gisteren kon je bij ons op de site nog een preview van The Order: 1886 lezen. Roy was erg enthousiast over de game en het lijkt erop dat 2015 een sterk begin voor de PlayStation 4 krijgt. Mocht je de preview gemist hebben, dan kan je die hier teruglezen.