Treyarch zal dit jaar een nieuwe Call of Duty uitbrengen en de grote vraag tot op heden is waar ze mee bezig zijn. Nu zijn er wat geruchten opgedoken die wijzen naar een opvolger voor World War. Allereerst verscheen enige tijd terug de bovenstaande afbeelding, waarop de naam van de game te zien is en tevens een verwijzing naar 4 mei, de datum waarop de game eventueel onthuld zou kunnen worden.

Dat zegt op zich niet zo heel veel, want iedereen die een beetje handig is met knutselen in Photoshop kan zoiets maken. Interessanter werd het toen een Xbox community manager uit Canada de onderstaande afbeelding via Twitter het web op slingerde. Op de afbeelding zijn allerlei puntjes in sequenties te zien en dat blijkt morse code te zijn.

Dit is uiteraard vertaald door de mensen op NeoGAF en de volgende boodschap kwam hier uit voort: “Presented by Xbox, 10am PDT, 1pm EST, May 4th 2015”. Vreemd genoeg heeft Raj, de plaatser hiervan, vervolgens weer aangegeven dat de teaser geen officiële teaser is. Maar frappant genoeg komt de datum in het bericht overeen met de datum op de bovenstaande afbeelding.

Microsoft heeft altijd intensief samengewerkt met Activision rondom Call of Duty, dus het zou zomaar kunnen dat het nieuwe deel op 4 mei onthuld gaat worden en dat het Call of Duty: World at War II betreft. Neem alles zeker nog even met een korrel zout, want niets is tot op heden officieel bevestigd door Treyarch of Activision