http://www.psx-sense.nl/images/file/img_54c2528b92ff2.jpg

Op de Italiaanse website vg247.it zijn mogelijk beelden gelekt van een eventuele PlayStation 4 Slim editie. Er zijn op dit moment enkele geruchten dat Sony achter de schermen werkt aan een kleiner model van de PS4, die eigenlijk al heel erg klein is. Sony staat erom bekend om de zoveel jaar een vernieuwde versie van haar consoles uit te geven, dit werd al gedaan sinds de eerste PlayStation-console en zelfs met de handhelds PSP en PS Vita.

Dat er dus een PS4 Slim gaat komen is iets waar we ons geld wel op in durven te zetten, maar wanneer deze komt en hoe deze eruit ziet weten we natuurlijk nog niet. We verwachten zelf dat het nog wel even zal duren voordat Sony met een PS4 Slim zal komen, maar de onderstaande gelekte afbeeldingen lijken behoorlijk ‘final’. Of het echt is valt natuurlijk moeilijk te zeggen en Sony reageert uiteraard niet op geruchten.

Als het wel echt blijkt te zijn zullen er ongetwijfeld snel meer afbeeldingen volgen en is er een mogelijke aankondiging tijdens de E3 in mid-juni.