http://youtu.be/2hnOK-VZeWk
In maart zal Final Fantasy Type-0 HD verschijnen voor de PlayStation 4 en Xbox en One en dit is natuurlijk een remake van het origineel, dat op de PlayStation Portable uitkwam. Vandaag hebben we twee nieuwe video’s van de game voor jullie.

Allereerst kan je bovenaan dit bericht een nieuwe trailer zien. In deze trailer wordt het combat-systeem van Final Fantasy Type-0 HD toegelicht. We zien onder andere de verschillende speciale aanvallen voorbijkomen, evenals de selectie aan wapens. Een hoop actie is gegarandeerd!

Naast deze trailer hebben nog een video van de game. Deze video vergelijkt beelden van Final Fantasy Type-0 HD op de PlayStation 4 met beelden van het origineel op de PSP. Hoewel het geen verrassing mag zijn, is het verschil tussen de twee versies gigantisch. De omgevingen zien er veel gedetailleerder uit en de game loopt ook een stuk soepeler. Het is duidelijk dat de ontwikkelaars flink hun best hebben gedaan om grote verbeteringen door te voeren in de remake. Check de video hieronder en oordeel zelf.
http://youtu.be/9hTAXATdxac