http://www.psx-sense.nl/images/file/img_54c76cedadfef.jpg

The Witcher 3 loopt op de PS4 in een hogere resolutie dan op de Xbox One. De game draait namelijk op 1080p met een framerate van 30FPS op de PlayStation 4. De Xbox One versie daarentegen zal op 900p draaien met een framerate van 30FPS. Dit valt natuurlijk te verklaren dankzij het feit dat de PS4 een net iets krachtigere console is dan de Xbox One en The Witcher 3 is niet de eerste game die in hogere resolutie op de PS4 draait dan op de Xbox One.

De PS4-versie van The Witcher 3 staat ongeveer gelijk aan de PC-versie op ‘High’, zo meldt Gamestar.de. De textures zijn op de PS4 iets meer voorzien van ‘blur’, maar dit is bij normale TV-kijkafstand niet merkbaar. De Xbox One versie zou er iets meer ‘washed out’ uitzien en meer blurry, maar men werkt er nog aan om deze versie te verbeteren en misschien toch nog op 1080p te krijgen, iets wat al gelukt is op de PS4.

In the duel console PlayStation 4, meanwhile, has clearly ahead of the graph. Although the textures are a bit more blurred than “high” PC details that falls within the normal TV-distance but hardly noticeable. In addition, the witcher adventure runs on the PS4 in 1080p – but only at 30 frames per second, which did not bother us.

On the Xbox One Geralt goes also with 30 fps on monster hunt, but only in 900p, the textures also seen slightly more washed out than on the PS4. However, polishes CD Projekt own words yet on the Xbox version, maybe you can still screw up to 1080p, but you would not promise anything. Stand now is the PS4 image the sharper and stronger color.