EA heeft gisterenavond de cijfers bekendgemaakt van het derde kwartaal van het financiële jaar 2015 en hier zijn weer wat interessante nieuwtjes uit naar voren gekomen. Zo gaf CEO Andrew Wilson aan dat de nieuwe Battlefield niet voor het najaar van 2016 zal verschijnen.

Verder liet hij weten dat de volgende PGA Tour golfgame zal verschijnen voor het einde van juni van dit jaar, dit nadat de franchise er vorig jaar even een jaartje tussenuit ging om zo de game zo optimaal mogelijk te maken voor een overstap naar current-gen consoles.

Ook Need for Speed kwam even ter sprake en die franchise zal het volgende fiscale jaar weer in de roulatie komen, wat eventueel kan duiden op een release van een nieuw deel eind dit jaar. Het nieuwe fiscale jaar voor EA begint namelijk op 1 april 2015.

Wat Star Wars: Battlefront betreft, deze game staat nog steeds gepland voor een release eind dit jaar en de eerste kijk op de game zal deze lente volgen. Dit zodra de eerste informatie en beelden van de nieuwe Star Wars film worden vrijgegeven.